ФИМЕК награђује традиционално - полуфинале

„ФИМЕК награђује традиционално“

-полуфинале-

У среду, 15.04.2015. године у Новом Саду, одржано је такмичење у знању „ФИМЕК награђује традиционално“ – полуфинале,  у организацији Факултета за економију и инжењерски менаџмент и Правног факултета за привреду и правосуђе из Новог Сада.

Од 46 школа, које су учествовале у првом кругу у полуфинале се пласирало девет школа. Наша школа се такмичила другог полуфиналног дана са Гиманзијом из Бачке Паланке и Гимназијом и економском школом из Србобрана.

На 25 питања, наши ученици дали су 13 тачних одговора, што није било довољно да се квалификују у финале. Квалификовала се Гиманзија из Бачке Паланке, која је дала 19 тачних одговора.

Ипак, још једном треба похвалити наше такмичаре, који су једина екипа из ове школе до сада која је победила у првом кругу и учестовала у полуфиналном такмичењу, а учествујемо већ 6 година. Похваљујемо Алексу Ружића и Николу Цвијана, из 41 и Јову Иветића  из 42 одељења..Захваљујемо се навијачима који су их бодрили.

На крају, да похвалимо изврсну организацију целокупног такмичења овог факултета, који су и на овај начин показали колико брину о будућим студентима.

 

У Кикинди, 16.04.2015.                               

Психолог Школе, Катица Рајков