- Прича о медењацима
- Припрема за такмичење
- Посета УТШ Београд
- Поезија у кломпама
- Пиво и храна – како сљубити савршени пар
- Парадокс трамваја – Trolly problem
- Наши млади кувари на Фестивалу гулаша
- Начини услуживања гостију – 4 начина како можете задобити сталног госта
- Малигани у вину
- Лазања уз салату и алкохолно пиће?
- Колач на жару a la emma – део први
- Кинеска кухиња – а ла Кикинда
- Кафа – порекло и историја
- Како је настала Карађорђева шницла
- Један дан у Ловцу по Дарку
- Јеванђеље по Савици
- Зашто волимо читање? – Љубавно писмо писаној речи
- Да се подсетимо
- Вино – 5 кратких прича
- Бонтон за столом широм света

Веб-сајт ученика конобара и кувара Економско-трговинске школе из Кикинде.
Maître d’hôtel
Учење је за победнике
Ми смо ученици Економско-трговинске школе из Кикинде на смеровима конобар, кувар и посластичар. Ово је наше веб место и желимо да га поделимо са вама. Волимо школу коју смо уписали и имамо намеру да вам дочарамо део онога што учимо и што радимо у нашим кабинетима.

Банатске совице запалиле Београд
Сјајан успех наших ученика на 19. Републичком такмичењу угоститељских школа у Београду.
Основани 2022
Учење је за победнике
Сваки наш професор је део тима који заједнички ради на сталном усавршавању наставе и програма у оквиру образовног система РС…
Распоред часова
Овде можете погледати распоред часова, распоред одељења по учионицама и друге распореде за сва наша одељења.
Наставни предмети
Списак предмета, како стручних, тако и општеобразовних.
Наши професори
Основне информације о нашим професорима и предметима које предају, као и о њиховим задужењима..


Остали распореди
Овде можете погледати распоред часова, распоред одељења по учионицама и друге распореде за сва наша одељења.
Уџбеници и други материјал
На овој страници можете пронаћи много корисних ствари, како оних везаних за наставу, тако и оних који се тичу живота у школи.
Спреми се 1…2…3…
Шта ми радимо на нашим смеровима
Учимо пре свега да постанемо људи. Савесни, одговорни и незлобиви, на понос нашим родитељима. Након тога све остало што је предвиђено Стандардима квалификација за наше образовне профиле.
Конобар
Све наше предмете можемо поделити на општеобразовне, стручне и ускостручне. Представљамо вам неке од њих.
Кувар
Учимо вештине спремања хране, као и стручну терминологију, разна врста меса, као и многобројне области везане за исхрану.
Спремни за дружење?
Назовите или, још боље, посетите нас
Наш блог
Уместо гледања телевизије
Две реченице које му је конобар написао на РАЧУНУ оставиле су га без текста. А и ВАС ће када прочитате!
Поезија у кломпама
Поезија у кломпама започела је 31. марта 2023. године је у Београду у Угоститељско туристичкој...
Банатска кошава протутњала Београдом
XIX Републичко такмичење угоститељско-туристичких школа Србије одржано је од 31. марта до 2....
Републичко такмичење конобара и кувара – Београд 2023.
Наши витезови округлих и других столова пред још једним великим изазовом. LIKE! LIKE! LIKE!
Carbonara a la Marine
Нашој ученици са смера конобар Марини Рајић синула је генијална идеја која је запрепастила и њеног наставника. Неће вам бити свеједно кад ово прочитате.
Цимет ролнице – уз вино за незаборав
Цимет ролнице су познато слатко шведско пециво, пребогатог укуса, мирисно и мекано. Цимет је у...