Фимек награђује знање

 

Обавештавамо ученике да су у уторак, 25. марта, наши матуранти:

Горан Варађанин, Предраг Латиновић и Дејан Малиџа, ученици 43 одељења, образовни профил Финансијски администратор – оглед, учествовали на такмичењу „Фимек награђује знање“.

Ово је већ пета година по реду како Факултет за економију и инжењерски менаџмент из Новог Сада, у оквиру  презентације  свог факултета, организује  такмичење у знању из опште културе и информисаности. Наша школа је редован учесник.

Пријавило се укупно 45 школа из Војводине, а такмичење је замишљено тако да се сваког дана такмичи по пет школа. Најбоље пласирана школа улази у други круг такмичења.

Такмичење је почело 24. марта, а наша екипа се такмичила 25. марта. Уз нашу школу, у првом кругу такмичења учествовала је школа „Светозар Милетић“ из Новог Сада, две школе из Старог Бечеја, а из Кикинде  учествовала је и школа „Милош Црњански“.

Нашу екипу водила је Катица Рајков, психолог Школе, а уз такмичаре на пут су пошли и навијачи, укупно њих тринаесторо.

Наши такмичари, Горан, Предраг и Дејан, иако су показали завидан ниво знања, нису успели да се пласирају у други круг такмичења. У други круг пласирала се Економска школа из Старог Бечеја.

Ипак, ми похваљујемо наше момке за уложени труд и показано знање и од срца им честитамо.

 

Катица Рајков, психолог