Књига обавештења

Књига обавештења бр.18 и сајт

 1. Драги учениче!

Сигурно имаш жељу да у школи постигнеш што боље резултате. Да би се то остварило, потребно је да провериш колики је и какав твој однос према учењу, за било који поједини предмет, или укупно за све предмете у школи.

На сајт школе је постављена чек листа за самопроцену односа према учењу. Најпре уради даунлоуд ове листе, а потом одговори крајње искрено на сва понуђена питања.

Након што си одговорио/ла на сва питања, у последњи ред упиши број одговора које си дао, односно добио/ла у свакој колони. Тако ћеш видети колико тога и шта треба да поправиш како би постигао/ла боље резултате у учењу.

Било би добро када би у колонама никад и понекад имао/ла мали број одговора или да их уопште немаш, а да у колонама често и увек имаш већи/велики број одговора.

Тачних одговора на овој листи нема и нико неће видети шта си одговорио/ла, али било би добро да се, након добијених резултата, позабавиш управо оним активностима које си проценио/ла са никад или понекад те да их помериш у жељеном правцу (ка често и увек).  

 1. 2.На окружном такмичењу из пливања,одржаном 04.12.2019. у Кикинди, нашу школу су представљали следећи ученици: Ана Француски 3-1 у дисциплини 100м прсно која је освојила 1. место и

Милица Матијевић 3-1 у дисциплини 100м краул која је такође освојила   1. место.

Обе ученице су овим успехом стекле право учешћа на предстојећој школској олимпијади ученика Србије која ће бити одржана у мају месецу наредне године. Честитамо!

 1. И ове године ће се у јануару месецу у Новом Саду одржати такмичење „ФИМЕК награђује знање традиционално“. Позивамо заинтересоване ученике-матуранте да се пријаве. Екипа наше школе треба да има три члана. Такмичење се одвија кроз питања из општег знања и информисаности, тако да је ово добра прилика за ученике да се упознају са питањима са којима ће се срести и на пријемним испитима.   Пријаве код психолога до петка, 20.децембра.

У Кикинди,                                                                   Психолог Школе,

06.12.2019.                                                                   Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.9 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо вас да од понедељка, 04.новембра, мењамо смену. Настава ће се изводити у послеподневној смени са почетком првог часа од 14 сати, по распореду часова за новембар.

 У Кикинди, 01.11.2019.                                            психолог Школе,Катица Рајков

 

 

(За Књигу обавештења бр.3 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо вас да ћете данас, кад се огласи звоно за крај првог часа, кренути са својим наставницима на трг да поздравите наше ученике, туристичко-хотелијерског смера, који предводе предшколце – окићене у бундевице и друге плодове јесени.
 2. Придружујемо се манифестацији, неко као учесник, неко као посматрач, али је важно да не дозволимо да ова манифестација или било који други догађај у животу, прође поред нас, без нас. Наравно, у зависности од тога колико вам то буде важно у животу.
 3. Када прође свечана поворка, очекујемо да се вратите у школу, на трећи час. И не заборавите: сутра је радни дан. Чекамо вас у 9,30 у школи.

 

 

(За Књигу обавештења бр. 55 и сајт Школе)

           

 1. Обавештавамо ученике да је у петак, 21.јуна, последњи наставни дан у овој школској години. Настава ће бити скраћена. Дужина часова ће износити 30 минута.
 2. Подела сведочанстава је у петак, 28.јуна у 9,00 сати по матичним учионицама. Ученици путници имаће обезбеђен бслатни аутобуски превоз.
 3. Упис у следећи разред је 29.августа такође у 9,00 сати.
 4. Свим ученицима желимо да истрају још ових неколико дана на настави, а онда да се одморе и уживају за време летњег распуста.
 5. Ученицима који се упућују на полагање поправног испита, саветујемо да преко лета уче, сваког дана по мало, а да у августу долазе на часове припремне наставе за поправни испит како би што лакше савладали градиво и положили испит.
 6. Нова школска година почиње 02.септембра у послеподневној смени (од 14,00 сати).

 

(За Књигу обавештења бр.51 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо ученике да у четвртак, 06.јуна, мењамо смену, због одржавања матурског практичног рада. Настава ће се реализовати у преподневној смени са почетком првог часа од 8 сати.

Из истог разлога, настава се неће реализовати у информатичким кабинетима и у бироима бр 3 и 4, првих пет часова.
Ученици 14, који 4.и 5.часа имају рачунарство и информазику код професора Емила Хофгезанга, имаће наставу из тог предмета у учионици бр 27.

 1. У петак је настава поново у послеподневној смени.

 

(За Књигу обавештења бр.50 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо ученике да је петак, 31.мај, последњи наставни дан у школи за ученике завршних разреда. Испратићемо их из Школе срдачно и са жељама да успешно наставе живот где год то било. Кад почне трећи час, сићи ћете са наставницима у двориште, стаћете са једне и друге стране излазних врата, а кад се појаве матуранти, аплаузом ћемо их испратити у неки други, срећан живот. Након тога ћете се вратити у учионице и наставити тамо где сте стали, док не дође време да и ви кренете даље.
 1. У суботу, 1.јуна, је по Календару Покрајине, радни дан. Нема наставе али има слободних активности за које сте се определили. У школу долазите за осам сати, улазите у учионице где ће одељењски старешина извршити прозивку, а затим одлазите да учествујете или посматрате оно за шта сте се определили. Предвиђено је да обавезе трају до 12 сати. За ученике путнике обезбеђен је бесплатан превоз.
 2. Од понедељка, 3.јуна, мењамо смену. Настава ће се реализовати у послепоневној смени са почетком првог часа у 14,00 часова и по распореду часова за јун.

 

 

(За Књигу обавештења бр.49 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо ученике завршних разреда да је изашао распоред одржавања матурског и завршног испита по данима (без имена). Имена ће бити објављена након седнице Испитног одбора у петак, 31.маја. Како овај распоред није исти за образовне профиле о њему се информишите на сајту Школе, ТВ у холу школе или на огласној табли (код Секретаријата).
 2. Комисија за ослобађање и награђивање ученика расписује конкурс за проглашење ученика генерације.

Услови за пријаву су: одличан успех (5,00) у току четворогодишњег или трогодишњег школовања, учешћа и резултати на такмичењима под покровитељством Министарства просвете и бројне школске и ваншколске активности.

Ученик-кандидат је дужан да у штампаној форми преда одељењском старешини своју биографију, спиасак својих активности и резултате

 

 

У Кикинди, 24.05.2019.                                            Психолог Школе, Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.48 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо вас да је за четвртак, 23.мај, договорено фотографисање одељења са одељењским старешинама.

Фотографисање је обавезно због израде Годишњака у којем се налазе сва одељења једне школске године.

Оно што није обавезујуће је куповина групних фотографија. Дакле, оног момента кад буде урађен по један примерак групних фотографија, бићете у прилици да се изјасните да ли желите да купите фотографију. Цена једне фотографије је 120 динара.

Што се тиче појединачног фотографисања, оно ће бити омогућено за ученике који то желе. У тој ситуацији ћете бити обавезни да сваку фотографију на којој се налазите купите. Савет је да добро размислите пре фотографисања колико фотографија желите да имате и колико можете да исфинансирате.

 1. Фотографисање ће почети након великог одмора по распореду који су направиле одељењске старешине.
 2. Молимо вас да у договорени термин, о којем ће вас обавестити одељењске старешине, изађете из учионица у највећој тишини, а да се након фотографисања вратите на часове како би настава могла да буде реализована.
 3. О месту фотографисања (двориште или испред школе) бићете на време информисани.

 

(За Књигу обавештења бр.46 и сајт Школе)

1.     Обавештавамо ученике да се у петак, 10.маја, одржало школско такмичење из реторике и беседништва. Тема је била: „Искреност је прво поглавље књиге мудрости“.

Прво место освојила је Мирослава Голушин из 32 одељења. Друго место освојила је Александра Докић из 21 одељења, а треће место освојила је Анђела Немет из 21 одељења која је освојила и награду публике.

Похваљујемо све остале ученике који су учествовали у овој дивној вечери и позивамо и друге ученике да се следеће школске године актвино укључе у рад секције коју води професорица Ержебет Леринц већ седам година.

2.     На осмом Међународном Сајму виртуелних предузећа, који се ове године одржавао у Крушевцу, нашу школу представиле су ученице III3 - Милица Марковић, Невена Милованов, Анабела Варга, уз пратњу професора Станисилава Завишина. Сајам се одржавао од 10. до 12.маја у спортској хали ,,Соко“ у Крушевцу. Учествовало је 26 средњих школа из градова широм Србије, као и из суседних држава. Наше ученице представиле су своје предузеће под називом ,,Банатски најк“ чија је делатност трговина  спортском опремом на велико. Учесници су имали прилику да се упознају са практичним радом привредног друштва кроз виртуелно пословање као што је купопродаја са физичким и правним лицима. Сајам је био ревијалног карактера и сви учесници су били победници. 

Похваљујемо ученице које су активно учествовале у представљању наше Школе.

3.     На Четвртом републичком такмичењу у певању традиционалних песама за ученике основних, средњих и музичких школа, које се одржало у Новом Београду 11.и 12.маја, учествовала је и наша ученица  Јелена Ђумић из 43 одељења са професорима Јасном Грбић и Иваном Којић.

Одабраном песмом Јелена Ђумић је задовољила критеријуме у литерарном и музичком смислу (тачну интонацју, квалитет гласа, примереност песме, изражајност у интерпретацији) и освојила је прву награду.

Јелени честитамо на освојеној првој награди и достојном представљању Школе.

4.     Обавештење само за матуранте: Пробе матурантског плеса одржаће се у уторак, среду и четвртак од 13 часова у дворишту Културног центра Кикинда. Молимо матуранте да на пробе не одлазе уколико им нису закључене све оцене, уколико треба да одговарају још неки предмет. Направите листу приоритета!

У Кикинди, 14.05.2019. 

Психолог Школе, Катица Рајков

 

 

(За Књигу обавештења бр.41 и сајт Школе)

 1. Приближава се Дан школе. Обележићемо га у петак и суботу, 12.и 13.априла, бројним активностима.
 2. У петак, 12.априла, мењаћемо смену са Гимназијом. Наставу ћемо реализовати у преподневној смени, са дужином часова од 30 минута и са новим предавачима у улози наставника. Дакле, у улогама запослених у школи тог дана наћи ћете се ви, свако у оној улози за коју се определио.  

У суботу ће активности почети:

- фудбалском утакмицом у 10 сати између две екипе ученика наше школе,

-  квизом знања у 11 сати у учионици бр. 12.

- Наравно биће и кулинарских надметања, у којима ће учествовати гости из Угоститељско-трговинско-туристичке школе из Бања Луке и наши ученици другог и трећег разреда. Кулинарске мајсторије почеће у јутарњим часовима.

 1. Сви ученици су обавезни да у суботу дођу у школу за десет сати, осим оних који имају другачије договоре са наставницима.
 2. За ученике Кикиндске општине обезбеђен је бесплатан аутобуски превоз.

 

У Кикинди, 10.04.2019.                                            Директорг Школе,Томислав Бартолић

 

(За Књигу обавештења бр.38 и сајт Школе)

 1. Поново леле вести од нашег ученика, Слободана Бакића, ученика 31 одељења.

На Републичком првенству у џуду које је одржано у Београду 20.03.2019.године за ученике средњих школа, такмичио се и Слободан и поново је освојио ПРВО место. Такмичење је организовало Министарство омладине и спорта при Влади Републике Србије.

 

          Честитамо од срца на овом изузетном успеху.

 

У Кикинди, 22.03.2019.

психолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.37 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо ученике дa ће Канцеларија за младе у суботу , 23.марта, са почетком од 12 часова у Великој сали Културног центра Кикинда представити развојни програм за средњошколце “Pionir” који води компанија Zamphyr у сарадњи са својим партнерима Github, Mozilla, Meteor i Google. “Pionir” ће своју прву итерацију имати у Кикинди, а оснивач покрета за слободно образовање Марко Кажић ће представити програм и потенцијал за развој младих кроз програм.

“Pionir” је замишљен као шестомесечни програм кроз који ће талентованим средњошколцима бити омогућено да крену на пут ка освајању дигиталне индустрије и знања кроз предавања стручњака, пројекте, студије случаја, хакатоне, акције, симулације и учешће у догађајима као што су конференције.

Програм су подржали Град Кикинда и Канцеларија за младе Кикинда.

На сајту се налази прилог у којем можете видети најаву догађаја и све друге детаље .

 

Овим путем позивамо ученике, који су озбиљно заинтересовани за информатику, да обавезно посете сајт Школе.

 

У Кикинди, 20.03.2019. 

психолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.33 и сајт Школе)

 1. Обавештавамо ученике да ће у петак, 8.марта настава бити скраћена. Дужина једног часа износиће 30 минута.

2.У понедељак, 11.марта, надокнадићемо први од пет дана које смо изгубили због прекида насатаве у фебруару. Први час ће почети у 7,00 и сваки час ће трајати по 55 минута. Сатница је следећа:

1. ЧАС           7,00-7,55

2. ЧАС           8,00-8,55

3. ЧАС           9,00 -9,55

ОДМОР 15 МИНУТА

4. ЧАС           10,10-10,55

5. ЧАС           11,00-11,55

6. ЧАС           12,00-12,55

7. ЧАС           13,00-13,55

На овакав начин наставу ћемо реализовати једном недељно да вам не би било напорно. У уторак су часови нормалне дужине. О следећој надокнади бићете посебно обавештени.

3.У уторак, 12.марта, ученици завршних одељења: 34, 41, 42 и 43 ће после шестог часа, са наставницима са којима имају седми час , отићи до Дома омладине-Канцеларије за младе, где ће у великој сали присусутвовати:

Кампањи безбедности у саобраћају за младе „Ум на друм“.

4.У среду, 13.марта ученици који су се пријавили иду у позориште „Лане“ после 5.часа.

5.Уживајте у овоме што смо вам припремили. Све ово може бии јако лепо, корисно, забавно – а како ће ваа бити зависи од вас и од тота како одлучите да то доживите. Зато уживајте у лепом времену, дружењу и свему што волите да радите као и у обавезама које имате .

 

У Кикинди, 07.03.2019. 

психолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.23 и сајт Школе)

 1. Подсећамо ученике да је грудвање забрањено. Сваки ученик који буде учествовао у таквој активности, биће најстрожије кажњен. Разумемо да се радујете снегу и да бисте се вероватно радо поиграли, али снег је влажан, тежак и опасно је кад њиме ударите неког. Можете да неког повредите, а сигурни смо да то не желите ни себи, ни другима.
 2. У петак, 25.јануара, за време седмог часа, у фискултурној сали прославићемо школску славу, Светог Саву. У програму ће учествовати наши ученици. Подсећамо вас да сте обавезни да својим присуством увеличате ову свечаност.

 

(За Књигу обавештења бр.21 и сајт Школе)

1.Обавештавамо све ученике да је субота 19.јануар 2019.године, по Календару Покрајине,  наставни дан. 

Настава ће се реализовати по распореду часова за петак, а дужина часова износиће 30 минута. Аутобуски превоз за ученике који путују биће регулисан.                         

У Кикинди, 17.01.2019.

психолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.20 и сајт Школе)

1. Свим ученицима желимо срећан почетак другог полугодишта. Надамо се да сте се одморили и да ћете са лакоћом извршавати своје школске обавезе. 

2. Морамо да вам се извинимо због радова који су у току у школској згради, а које изводи Гимназија, те због чега се настава неће одвијати на начин на који је то уобичајено. Пошто су радови у учионицама број 21 и 22 као и у кабинту за биологију (бр 16), принуђени смо да изместимо ученике одељења 32 и 43 на следећи начин. 

Матична учионица 32 ће бити учионица бр 31. 

Одељење 43 ће као матичну учионицу користити: 

понедељком кабинет бр.19 

уторком кабинет бр.19 првих шест часова, а седмог часа учионицу бр 18,

средом – учионицу бр 39,

четвртком – настава је у бироима, а

петком у кабинету бр.19.

3. Такође молимо ученике који су наставу имали у кабинету бр 16,  да редар увек сачека предметног наставника испред зборнице како би знали у којој ће учионици имати час.  

4. Молимо све ученике да због поменутих радова буду опрезни приликом кретања кроз ходнике школе, како не би угрозили сопствену безбедност и безбедност других ученика.  

 

У Кикинди, 15.01.2019.

психолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.18 и сајт Школе)

Обавештавамо ученике о промени одржавања пројекције филма Краљ Петар I.

Пројекција ће се одржати у Народном позоришту по најављеној сатници и распореду одласка.

У Кикинди, 18.12.2018.

сихолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.17 и сајт Школе)

Обавештавамо ученике да ће се у уторак и у среду у Народном музеју одржати пројекција филма Краљ Петар I.

Пројекција је предвиђена у периоду од 18 до 20 часова по следећем распореду:

време Одељења

Уторак, 18.12.2018.

у 18 часова

11, 12, 13, 14,

21, 22, 23, 41

Среда, 19.12.2018.

у 18 часова

24,31, 32, 33,

34, 42, 43

 

Присуство пројекцији је обавезно. Ученици одлазе из школе у пратњи предметног наставника који је са њима на 5.часу, а 6.и 7.часа ученицима се придружују предавачи који би са њима имали часове.

 

(За Књигу обавештења бр.16 и сајт Школе)

 1. 1.На републичком такмичењу из пливања, одржаном 05.12.2018. у Крагујевцу, нашу школу су представљали следећи ученици:

Душан Мрђа из 41 , у дисциплини 100м леђно, који је освојио 4. Место,

Ана Француски 21 , у дисциплини 100м прсно, која је освојила такође 4. место и

Милица Матијевић из 21, у дисциплини 100м краул, која је освојила 7. место.

Свим ученицима честитамо!

 1. Обавештавамо матуранте да ће и ове године Факултет за економију и инжењерски менаџмент из Новог Сада, скраћено ФИМЕК, после 20.јануара организовати такмичење „ФИМЕК награђује знање традиционално“. Такмичење подразумева учешће екипе од три ученика који представљају школу, а питања су из општег знања и информисаности. На такмичењу учествују школе из Војводине, у једном дану такмичи се 5 школа, а првопласирана школа улази у други ниво такмичења. Детаљније о такмичењу и наградама које освајају победници, можете прочитати на сајту школе.

За сада се позивају само заинтересовани ученици-матуранти, да се пријаве код психолога. За случај више заинтересованих ученика, на нивоу школе ће се обавити предтакмичење а, троје ученика са највише поена, представљаће школу на овом такмичењу.

Учешћем на овом такмичењу ученици стичу искуство које ће им бити драгоцено приликом полагања пријемног испита.

(За Књигу обавештења бр.20 и сајт Школе)

1.    Свим ученицима желимо срећан почетак другог полугодишта. Надамо се да сте се одморили и да ћете са лакоћом извршавати своје школске обавезе.

2.    Морамо да вам се извинимо због радова који су у току у школској згради, а које изводи Гимназија, те због чега се настава неће одвијати на начин на који је то уобичајено. Пошто су радови у учионицама број 21 и 22 као и у кабинту за биологију (бр 16), принуђени смо да изместимо ученике одељења 32 и 43 на следећи начин.

Матична учионица 32 ће бити учионица бр 31.

Одељење 43 ће као матичну учионицу користити:

понедељком кабинет бр.19

уторком кабинет бр.19 првих шест часова, а седмог часа учионицу бр 18,

средом – учионицу бр 39,

четвртком – настава је у бироима, а

петком у кабинету бр.19.

3.    Такође молимо ученике који су наставу имали у кабинету бр 16,  да редар увек сачека предметног наставника испред зборнице како би знали у којој ће учионици имати час. 

4.    Молимо све ученике да због поменутих радова буду опрезни приликом кретања кроз ходнике школе, како не би угрозили сопствену безбедност и безбедност других ученика. 

 

 

 

 

 

У Кикинди, 15.01.2019.                                            психолог Школе,Катица Рајков

(За Књигу обавештења бр.46 и сајт Школе)

1.     Обавештавамо ученике да се у петак, 10.маја, одржало школско такмичење из реторике и беседништва. Тема је била: „Искреност је прво поглавље књиге мудрости“.

Прво место освојила је Мирослава Голушин из 32 одељења. Друго место освојила је Александра Докић из 21 одељења, а треће место освојила је Анђела Немет из 21 одељења која је освојила и награду публике.

Похваљујемо све ученике који су учествовали у овој дивној вечери и позивамо и друге ученике да се следеће школске године актвино укључе у рад секције коју успешно води професорица Ержебет Леринц већ седам година.

2.     На осмом Међународном Сајму виртуелних предузећа, који се ове године одржавао у Крушевцу, нашу школу представиле су ученице 33 одељења - Милица Марковић, Невена Милованов и Анабела Варга, уз пратњу професора Станисилава Завишина. Сајам се одржавао од 10. до 12.маја у спортској хали ,,Соко“ у Крушевцу. Учествовало је 26 средњих школа из градова широм Србије, као и из суседних држава. Наше ученице представиле су своје предузеће под називом ,,Банатски најк“ чија је делатност трговина  спортском опремом на велико. Учесници су имали прилику да се упознају са практичним радом привредног друштва кроз виртуелно пословање као што је купопродаја са физичким и правним лицима. Сајам је био ревијалног карактера и сви учесници су били победници. 

Похваљујемо ученице које су активно учествовале у представљању наше Школе.

3.     На Четвртом републичком такмичењу у певању традиционалних песама за ученике основних, средњих и музичких школа, које се одржало у Новом Београду 11.и 12.маја, учествовала је и наша ученица  Јелена Ђумић из 43 одељења са професорима Јасном Грбић и Иваном Којић.

Одабраном песмом Јелена Ђумић је задовољила критеријуме у литерарном и музичком смислу (тачну интонацју, квалитет гласа, примереност песме, изражајност у интерпретацији) и освојила је прву награду.

Јелени честитамо на освојеној првој награди и достојном представљању Школе.

4.     Обавештење само за матуранте: Пробе матурантског плеса одржаће се у уторак, среду и четвртак од 13 часова у дворишту Културног центра Кикинда. Молимо матуранте да на пробе не одлазе уколико им нису закључене све оцене, уколико треба да одговарају још неки предмет. Направите листу приоритета!

 

                                               

 

 

 

 

 

 

 

За Књигу обавештења бр.46 и сајт Школе)

1.     Обавештавамо ученике да се у петак, 10.маја, одржало школско такмичење из реторике и беседништва. Тема је била: „Искреност је прво поглавље књиге мудрости“.

Прво место освојила је Мирослава Голушин из 32 одељења. Друго место освојила је Александра Докић из 21 одељења, а треће место освојила је Анђела Немет из 21 одељења која је освојила и награду публике.

Похваљујемо све остале ученике који су учествовали у овој дивној вечери и позивамо и друге ученике да се следеће школске године актвино укључе у рад секције коју води професорица Ержебет Леринц већ седам година.

2.     На осмом Међународном Сајму виртуелних предузећа, који се ове године одржавао у Крушевцу, нашу школу представиле су ученице III3 - Милица Марковић, Невена Милованов, Анабела Варга, уз пратњу професора Станисилава Завишина. Сајам се одржавао од 10. до 12.маја у спортској хали ,,Соко“ у Крушевцу. Учествовало је 26 средњих школа из градова широм Србије, као и из суседних држава. Наше ученице представиле су своје предузеће под називом ,,Банатски најк“ чија је делатност трговина  спортском опремом на велико. Учесници су имали прилику да се упознају са практичним радом привредног друштва кроз виртуелно пословање као што је купопродаја са физичким и правним лицима. Сајам је био ревијалног карактера и сви учесници су били победници. 

Похваљујемо ученице које су активно учествовале у представљању наше Школе.

5.     На Четвртом републичком такмичењу у певању традиционалних песама за ученике основних, средњих и музичких школа, које се одржало у Новом Београду 11.и 12.маја, учествовала је и наша ученица  Јелена Ђумић из 43 одељења са професорима Јасном Грбић и Иваном Којић.

Одабраном песмом Јелена Ђумић је задовољила критеријуме у литерарном и музичком смислу (тачну интонацју, квалитет гласа, примереност песме, изражајност у интерпретацији) и освојила је прву награду.

Јелени честитамо на освојеној првој награди и достојном представљању Школе.

6.     Обавештење само за матуранте: Пробе матурантског плеса одржаће се у уторак, среду и четвртак од 13 часова у дворишту Културног центра Кикинда. Молимо матуранте да на пробе не одлазе уколико им нису закључене све оцене, уколико треба да одговарају још неки предмет. Направите листу приоритета!

 

 

 

У Кикинди, 14.05.2019.                                      Психолог Школе, Катица Рајков