Филтер
 • Стручна екскурзија у Београд

  Стручна екскурзијаСтручна екскурзија

  Стручна екскурзија у Београд реализована је 14.6.2016. године. Учествовалису ученици 1.1, 1.2, 1.3 и 3.2. У току пута ученици су упознати са најбитнијим чињеницама везаним за Народну банку Србије а посетили су Калемегдан и Кнез Михаилову улицу.Професорице Тања Радованов и Мирјана Секулин уз пратњу водича Горана Грујића су се потрудили да екскурзија протекне у најбољем реду.

 • Републичко такмичење у рукомету

  Републичко такмичење у рукометуРепубличко такмичење у рукомету

  Такмичење је одржано у Брзећу на Копаонику 26. и 27.05.2015. године. Женска екипа наше школе освојила је 4. место. Иако смо наступали ослабљени, јер је Јелена Агбаба са сениорском репрезентацијом на припремама за квалификациони меч са Румунијом, освојено 4. место је успех јер смо наставили континуитет учествовања на Републичким такмичењима (у протекле 4 године наше ученице су освојиле једну златну, једну сребрну медаљу и два четврта места).

 • САОПШТЕЊЕ

   

  САОПШТЕЊЕ
  ЗА БУДУЋЕ УЧЕНИКЕ ЕКОНОМСКО-ТРГОВИНСКЕ ШКОЛЕ У
  КИКИНДИ

   

  У Конкурсу за упис ученика у средњу школу за школску 2014/2015. годину дошло је до грешке у вези са образовним профилима Економско-трговинске школе у Кикинди. Уместо образовног профила ФИНАНСИЈСКИ АДМИНИСТРАТОР одштампан је ТЕХНИЧАР ОБЕЗБЕЋЕЊА. Грешка је исправљена Допуном Конкурса од 10.06.2014. године.

  Према томе, Економско-трговинска школа у Кикинди школске 2014/2015. године уписује 5 образовних профила и то:

  1. ЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАР
  2. ФИНАНСИЈСКИ АДМИНИСТРАТОР
  3. КОМЕРЦИЈАЛИСТА-ОГЛЕД
  4. ТУРИСТИЧКИ ТЕХНИЧАР
  5. ТРГОВАЦ


  Још једна напомена:

  Ученици који желе да упишу образовни профил Туристички техничар требало би да упишу на крају објављене шифре слово S, дакле Туристички техничар SNKI SB 4K10S.

   

   

  За сва додатна објашњења обратите се на телефон Школе 0230 22 023 од 8 до 12 часова.

   

   

   

 • 5. Национални сајам виртуелних предузећа у Бору

  Сајам виртуелних предузећа у Бору5. Национални сајам виртуелних предузећа у Бору

  У периоду од 18. - 19.05. 2013. године одржано је такмичење виртуелних предузећа економских школа Републике Србије. На овом сајму нашу школу је представљало виртуелно предузеће „Cameleon“ Кикинда. Такмичари су били ученици 4.3 одељења комерцијалиста у огледу: Станко Ђукић, Дијана Гаврилов и Тамара Марков.

  Делатност предузећа је трговина на велико бојама и лаковима.

  Овог пута сајам је прерастао у међународни. На сајму је било присутно 25 виртуелних предузећа из земље и 5 виртуелних предузећа из Босне и Херцеговине.

 • Ученик генерације

  Ученик генерацијеУченик генерације

  Комисија за награђивање и проглашење ученика генерације је, после разматрања резултата и постигнућа кандидата, и гласања Наставничког већа, одлучила да за ученика генерације Економско-трговинске школе прогласи Тамару Марков.

  Њена залагања и успеси низали су се током четворогодишњег школовања. Изузетне резултате је постигла на општинским и републичким такмичењима (представљајући школу) у пливању, хорским такмичењима, на Петом међународном такмичењу виртуелних предузећа у Бору, на пројекту „Babyboom“, у ком је савладала предузетничке вештине и заслужила сертификат који је неопходан при регистрацији заната или професије у иностранству.

 • Bella Capra

  Ученичка компанија „Bella Capra” 

  Ученици Економско-трговинске школе у Кикинди, Милана Галић, Страхиња Пјевчевић, Никола Грујић, Сара Зељковић и Јелена Иветић  са професорком Тањом Радованов ове школске године основали су ученичку компанију „Bella Capra” у организацији „Достигнућа младих“. Од 120 регистрованих компанија, 87 је предало компанијски извештај и презентације. Наша компанија је ушла у 20 најбољих ученичких компанија у Србији. Од 29. до 31. маја 2013. године у Београду учествовали су на такмичењу за титулу Најбоље ученичке компаније у Србији.

 • Републичко такмичење у рукомету

  Републичко такмичење у рукомету

  Републичко такмичење ученика средњих школа у рукомету одржано је у Караташу и Кладову од 27.05.2013. до 28.05.2013. године. Мушка рукометна екипа Економско-трговинске школе освојила је 7. место у конкуренцији 9 екипа.

   

 • Ученици Економско-трговинске школе у акцији

  Одељење II1 у основној школи "6. октобар" у КикиндиУченици Економско-трговинске школе у акцији

  Ученици других разреда су у оквиру предмета Грађанско васпитање извели низ хуманитарних акција. Посетили су одељења за децу са специјалним потребама у ОШ „1. октобар“ Башаид и ОШ „6. октобар“ Кикинда. Поклонили су им гардеробу, школски и хигијенски прибор, написали су им стихове на тему „Осмех“ и направили наруквице са чвором среће. Ђаци су нас лепо прихватили, извели приредбу, показали школу, а онда је дружење настављено на спортским теренима.