Такмичење из рачуноводства

ИЗВЕШТАЈ СА РЕПУБЛИЧКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ РАЧУНОВОДСТВА ОДРЖАНОГ 21. И 22. АПРИЛА 2017. ГОДИНЕ У ЕКОНОМСКО – ТРГОВАЧКОЈ ШКОЛИ „КЊАЗ МИЛОШ“ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

 takm rac 2017Невена Касаловић, ученица 4-2 одељења, смер финансијски администратор, са ментором, проф. Иваном Којић, 21. и 22. априла 2017. године, учествовала је на  Републичком такмичењу из рачуноводства ученика четвртог разреда из подручја рада Економија, право и администрација. На такмичењу је учествовало 29 ученика из 29 средњих стручних школа из Републике Србије.

Организатор овог такмичења су Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа и Економско-трговачка школа „Књаз Милош“ из Горњег Милановца.

 

Наша ученица је освојила 12 место и овим путем је похваљујемо  за уложен труд и вредан рад током припреме  за Републичко такмичење.

Израда задатка је трајала 3 сата. За то време је одржан округли сто , чија је тема била Обрачун трошкова и резултата. Професори ментори су присуствовали предавању које је одржала др Ката Шкарић Јовановић, професор Економског факултета Универзитета у Београду.

На приредби поводом Дана школе ученица Невена Касаловић је награђена вредном наградом коју су, као и сваке године, припремили власници Пореске канцеларије „Пипер“, Рајка и Велибор Пипер, а то је новчана награда и књига Иве Андрића. Власници Пореске канцеларије „Пипер“, Рајка и Велибор Пипер, сваке године награђују победника школског такмичења из рачуноводства са 100 евра у динарској противвредности и књигом и финансирају одлазак ученика и професора на Републичко такмичење из рачуноводства.

Захваљујемо им се на дугогодишњој сарадњи и афирмацији предмета рачуноводство, а  Пореска канцеларија „Пипер“ је својим примером показала  колико су важне праве одлуке у даљем усавршавању и напредовању.

Ивана Којић, професор