Књига обавештења

(За Књигу обавештења бр.23 и сајт Школе)

  1. Подсећамо ученике да је грудвање забрањено. Сваки ученик који буде учествовао у таквој активности, биће најстрожије кажњен. Разумемо да се радујете снегу и да бисте се вероватно радо поиграли, али снег је влажан, тежак и опасно је кад њиме ударите неког. Можете да неког повредите, а сигурни смо да то не желите ни себи, ни другима.
  2. У петак, 25.јануара, за време седмог часа, у фискултурној сали прославићемо школску славу, Светог Саву. У програму ће учествовати наши ученици. Подсећамо вас да сте обавезни да својим присуством увеличате ову свечаност.

 

(За Књигу обавештења бр.21 и сајт Школе)

1.Обавештавамо све ученике да је субота 19.јануар 2019.године, по Календару Покрајине,  наставни дан. 

Настава ће се реализовати по распореду часова за петак, а дужина часова износиће 30 минута. Аутобуски превоз за ученике који путују биће регулисан.                         

У Кикинди, 17.01.2019.

психолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.20 и сајт Школе)

1. Свим ученицима желимо срећан почетак другог полугодишта. Надамо се да сте се одморили и да ћете са лакоћом извршавати своје школске обавезе. 

2. Морамо да вам се извинимо због радова који су у току у школској згради, а које изводи Гимназија, те због чега се настава неће одвијати на начин на који је то уобичајено. Пошто су радови у учионицама број 21 и 22 као и у кабинту за биологију (бр 16), принуђени смо да изместимо ученике одељења 32 и 43 на следећи начин. 

Матична учионица 32 ће бити учионица бр 31. 

Одељење 43 ће као матичну учионицу користити: 

понедељком кабинет бр.19 

уторком кабинет бр.19 првих шест часова, а седмог часа учионицу бр 18,

средом – учионицу бр 39,

четвртком – настава је у бироима, а

петком у кабинету бр.19.

3. Такође молимо ученике који су наставу имали у кабинету бр 16,  да редар увек сачека предметног наставника испред зборнице како би знали у којој ће учионици имати час.  

4. Молимо све ученике да због поменутих радова буду опрезни приликом кретања кроз ходнике школе, како не би угрозили сопствену безбедност и безбедност других ученика.  

 

У Кикинди, 15.01.2019.

психолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.18 и сајт Школе)

Обавештавамо ученике о промени одржавања пројекције филма Краљ Петар I.

Пројекција ће се одржати у Народном позоришту по најављеној сатници и распореду одласка.

У Кикинди, 18.12.2018.

сихолог Школе,Катица Рајков

 

(За Књигу обавештења бр.17 и сајт Школе)

Обавештавамо ученике да ће се у уторак и у среду у Народном музеју одржати пројекција филма Краљ Петар I.

Пројекција је предвиђена у периоду од 18 до 20 часова по следећем распореду:

време Одељења

Уторак, 18.12.2018.

у 18 часова

11, 12, 13, 14,

21, 22, 23, 41

Среда, 19.12.2018.

у 18 часова

24,31, 32, 33,

34, 42, 43

 

Присуство пројекцији је обавезно. Ученици одлазе из школе у пратњи предметног наставника који је са њима на 5.часу, а 6.и 7.часа ученицима се придружују предавачи који би са њима имали часове.

 

(За Књигу обавештења бр.16 и сајт Школе)

  1. 1.На републичком такмичењу из пливања, одржаном 05.12.2018. у Крагујевцу, нашу школу су представљали следећи ученици:

Душан Мрђа из 41 , у дисциплини 100м леђно, који је освојио 4. Место,

Ана Француски 21 , у дисциплини 100м прсно, која је освојила такође 4. место и

Милица Матијевић из 21, у дисциплини 100м краул, која је освојила 7. место.

Свим ученицима честитамо!

  1. Обавештавамо матуранте да ће и ове године Факултет за економију и инжењерски менаџмент из Новог Сада, скраћено ФИМЕК, после 20.јануара организовати такмичење „ФИМЕК награђује знање традиционално“. Такмичење подразумева учешће екипе од три ученика који представљају школу, а питања су из општег знања и информисаности. На такмичењу учествују школе из Војводине, у једном дану такмичи се 5 школа, а првопласирана школа улази у други ниво такмичења. Детаљније о такмичењу и наградама које освајају победници, можете прочитати на сајту школе.

За сада се позивају само заинтересовани ученици-матуранти, да се пријаве код психолога. За случај више заинтересованих ученика, на нивоу школе ће се обавити предтакмичење а, троје ученика са највише поена, представљаће школу на овом такмичењу.

Учешћем на овом такмичењу ученици стичу искуство које ће им бити драгоцено приликом полагања пријемног испита.

(За Књигу обавештења бр.20 и сајт Школе)

1.    Свим ученицима желимо срећан почетак другог полугодишта. Надамо се да сте се одморили и да ћете са лакоћом извршавати своје школске обавезе.

2.    Морамо да вам се извинимо због радова који су у току у школској згради, а које изводи Гимназија, те због чега се настава неће одвијати на начин на који је то уобичајено. Пошто су радови у учионицама број 21 и 22 као и у кабинту за биологију (бр 16), принуђени смо да изместимо ученике одељења 32 и 43 на следећи начин.

Матична учионица 32 ће бити учионица бр 31.

Одељење 43 ће као матичну учионицу користити:

понедељком кабинет бр.19

уторком кабинет бр.19 првих шест часова, а седмог часа учионицу бр 18,

средом – учионицу бр 39,

четвртком – настава је у бироима, а

петком у кабинету бр.19.

3.    Такође молимо ученике који су наставу имали у кабинету бр 16,  да редар увек сачека предметног наставника испред зборнице како би знали у којој ће учионици имати час. 

4.    Молимо све ученике да због поменутих радова буду опрезни приликом кретања кроз ходнике школе, како не би угрозили сопствену безбедност и безбедност других ученика. 

 

 

 

 

 

У Кикинди, 15.01.2019.                                            психолог Школе,Катица Рајков