Филтер
 • Економска трибина - 18.12.2015. године

  Економска трибина - 18.12.2015. годинеЕкономска трибина - 18.12.2015. године

  И ове школске године у Економско- трговинској школи имали смо госте са Економског факултета из Суботице. Захваљујући томе, одржали смо још једну економску трибину намењену матурантима наше школе.Иако смо ове школске године трибину посвећену Економском факултету из Суботице планирали у априлу 2016. године, одржали смо је пред крај првог полугодишта 18.децембра. Разлог за ово раније одржавање је то што смо планирану посету овом факултету за јесен померили за пролеће идуће године.

 • НОВОГОДИШЊИ КВИЗ ЗНАЊА

  kvizЕКОНОМСКО-ТРГОВИНСКА ШКОЛА КИКИНДА

  УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ

  НОВОГОДИШЊИ КВИЗ ЗНАЊА

  Обавештавају се ученици Економско-трговинске школе да ће Ученички парламент 23.12.2015. године организовати новогодишњи квиз знања.

  Новогодишњи квиз знања односи се на опште знање из економије, географије, историје, музике, филма, спорта и сл. Oдељењa могу пријавити по једну трочлану екипу која ће учествовати у квизу. Екипе се могу пријавити председнику парламента Момчилу Марчети из IV4 до петка 18.12.2015. године. У пријави је потребно навести имена и презимена такмичара и одељење. У квизу учествује највише пет екипа које се прве пријаве.

  Квиз знања се организује по 3. пут на крају првог полугодишта школске године, тако да идеја парламента сад већ постаје традиција којом се обележавају крај успешне календарске године и предстојећи новогодишњи празници.

  Буди и ти члан једне од екипа и лепо се забави!