Наставак наставе у другом полугодишту

        Драги ученици, родитељи и читаоци нашег сајта обавештавамо вас да у друго полугодиште крећемо у понедељак 18.01. у преподневној смени са почетком првог часа у 8х. Часови це трајати по 30 мин а крај последњег часа је у 12:10. Настава ће одвијати по постојећем распореду који је већ постављен на сајт. Прве школске недеље наставу у школи ће похађати група Б док ће се групи А материјали слати преко већ одређених метода. Одлуком кризног штаба решено је да се школовање настави по истом принципу који смо изабрали на почетку године а то је Комбиновани модел.     

        Сматрамо да је од велике важности да поштујемо и уважимо правила стручних лица из области медицине изабраних за доношење епидемиолошких мера у време пандемије вируса Цовид-19. Наглашавамо значај ношења заштитних маски које су обавезне и на почетку другог полугодишта. На улазним вратима у школи биће постављене дезо баријере. Комбиновани систем наставе је пре свега на снази како би се смањио контакт и направила одређена дистанца па вас молимо да се правила о раздаљини заобилази само због специфичности ситуације у којој другачији облик ангажовања није могућ. 

        Храбри нас чињеница да је све мањи број оболелих и надамо се да ћемо у најскорије време изборити победу над невидиљивим непријатељем а пандемију оставити иза нас. Свим ученицима и професорима желимо здравље и срећан рад!