Филтер
 • Моја земља Италија

  Моја земља ИталијаМоја земља Италија

  У петак 10.10.2014. године у новој медијатеци Економско-трговинске школе одржана је презентација „Моја земља Италија“. Презентацију је припремила ученица из Италије Chiara Verazzo заједно са одељењем 3.2  и професорицом Дубравком Варађанин.

  Иначе, Chiara Verazzo је ученица из Италије која је у оквиру међународне размене ученика дошла у наш град и у нашој школи ће провести три месеца. Она се налази у одељењу 3.2 смер Финансијски администратор јер су у том одељењу њени домаћини Хелена и Никола Глишић.

 • 29. ДАНИ ЛУДАЈЕ

  Дани лудаје„29. ДАНИ ЛУДАЈЕ“

  Другу недељу октобра обележило је активно учешће ученика Економско – трговинске школе у  најатрактивнијој манифестацији нашег града – „Данима лудаје“.

  „Кад се попнеш на лудају, видиш целу Кекенду“ – слоган је ове манифестације, па се, у складу са тим, први део припрема састојао од украшавања лудаја и прављења маски. Ученици 14 одељења, образовни профил - туристички техничар, са професорицама Наташом Крстић и Наташом Вучковац правили су маске од лудаја, које су у петак, 10. октобра биле изложене на зеленој површини у центру Кикинде. У традиционално уређеном кутку наше школе, своје место нашле су поменуте маске од лудаја, као незаобилазни и препознатљиви део ове манифестације.

 • Трка за срећније детињство – јесењи крос

  Трка за срећније детињство - јесењи кросТрка за срећније детињство – јесењи крос

  Као и сваке године одржан је јесењи крос у оквиру хуманитарне трке у организацији Црвеног крста Кикинде. Одржана је јубиларна 25. Трка за срећније детињство. Ученици наше школе постигли су завидне резултате. Учествовало је око 400 ученика. Ученици су учествовали на трци као такмичари и као волонтери Црвеног крста.

 • Окружно такмичење у стоном тенису

  Окружно такмичење у стоном тенису 

  24.10.2013. године у Сенти је одржано окружно такмичење у стоном тенису за дечаке и девојчице. Нашу школу у женској конкуренцији су представљале екипно: Јасмина Вујин из III1 одељења и Кристина Грлић из III3 одељења које су заузеле III место, а Јасмина Вујин је наступала и у појединачној конкуренцији где је заузела II место.

  У мушкој конкуренцији појединачно је наступио Ивор Катић из III1 одељења који је заузео I место и тим пласманом је изборио учешће на републичко такмичење.

   

  ЧЕСТИТАМО!!!

 • Литерарни конкурс

   Литерарни конкурс

  "Лутам, још, витак, са сребрним луком"

  Поводом обележавања 120 година од рођења Милоша Црњанског, ССШ "Милош Црњански" расписала је литерарни конкурс "Лутам, још, витак, са сребрним луком", за ученике средњих школа на српском језику. На конкурс је приспело преко 50 радова. 

  У петак, 25. октобра 2013, саопштени су резултати одлуке стручног жирија састављеног од професора српског језика и књижевности ове школе.

  Наша ученица Мирјана Грубић, 4.3, освојила је треће место.

 • Матурска екскурзија

  Матурска екскурѕија - ЕТШ КикиндаМатурска екскурзија

  Братислава-Праг-Карлове Вари-Беч

  Екскурзија  Братислава - Праг - Карлове Вари - Беч реализована је од 26.09. до 29.09.2013. године. Екскурзија се реализовала преко туристичке агенције Гранд Турс из Новог Сада. На екскурзију је ишло 19 ученика из одељења IV2 и 23 ученика из одељења IV3, одељењске старешине Нада Иветић и Зора Гавранчић.

 • Дани лудаје и још по нешто

  Дани лудаје и још по нешто

  Сваке године, средином месеца октобра, Кикинда постаје на пар дана (епи) центар Европе и то захваљујући једној здепастој, помало и незграпној биљци – лудаји. Она је знана као тиква, бундева, мисирача, дулек, али само у нашем делу Војводине зову је лудајом. Ко још није чуо за ону чувену: „Попнеш се на лудају и видиш Кекенду“. Пратећи са великом пажњом активности Туристичке организације општине Кикинде које су се тицале овогодишњих Дана лудаје, поготово оне везане за угоститељство, ученици на смеровима конобар и кувар вредно су вежбали у својим школским практикумима и објектима у којима су на редовној пракси, ишчекујући моменат, само моменат, који ће показати њихову стручност и напоран рад.

 • Дани лудаје - 2013.

  Dani ludaje 2013 Дани лудаје - 2013.

  У оквиру 28. Дана лудаје, библиотека „Јован Поповић“ и Туристичка организација Кикинде организовали су квиз „Потрага за благом са Урошем Петровићем“, за који је ученике наше школе припремала професорица Милица Стеванов. У квизу су учествовали ученици кикиндских средњих школа, а нашу школу су представљале три екипе.

  Прво место освојила је екипа Економско-трговинске школе у саставу: Верица Колданов из  25, Јелена Бодирожа,  Јелена Икић и Катарина Кун  из 41, Александар Јевић из 31 и Страхиња Пјевчевић из 34 са професорицом Драганом Пандуров.

 • Медитеранске игре

  Mediteranske igreРукомет

  Медитеранске игре

  Од 02.10. до 05.10.2013. године одржане су МЕДИТЕРАНСКЕ ИГРЕ у рукомету у Будви у Црној Гори на којима је учествовала и кадетска репрезентација Србије. Наше ученице Јелена Живков 3.1, Јелена Агбаба 2.1 и Александра Вукајловић 2.1 освојиле су екипно друго место. Агбаба Јелена и Живков Јелена изабране су у идеалну седморку турнира. Агбаба Јелена изабрана је за најбољег пивота, а Јелена Живков за најбољег средњег бека првенства.

 • Трка за срећније детињство

  Trka za srecnije detinjstvoЈесењи крос

  ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО

  Јесењи крос одржан је 05.10.2013. године кроз ТРКУ ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО у организацији Црвеног крста Кикинде.

  На кросу су наши ученици постигли следећи успех: 

 • Дани лудаје - 2012

  Дани лудаје - 2012

  Економско-трговинска школа је и ове, као и претходних година, дала свој скромни допринос учествујући у оквиру једне од најпопуларнијих манифестација у Војводини - „Дани лудаје“ која се одржала по 27. пут.

  Ученици 4.4 одељења, смер туристички техничар - оглед, били су волонтери Туристичке организације општине Кикинда и представили су Школу у оквиру програму за средњошколце „Лепота живота“ у Народној библиотеци „Јован Поповић“.

 • Пројекат ECO NET - завршна свечаност

  Пројекат ECO NET – завршна свечаност

  Завршној свечаности ECO NET пројекта одржаној у хотелу Балкан, у Београду 18.10.2012. године присуствовао је директор наше школе Томислав Бартолић, проф.

   

   

   

 • Окружно такмичење у стоном тенису

  Окружно такмичење у стоном тенису у Кикинди

  18. октобра 2012. године

  На окружном такмичењу у стоном тенису, које је одржано 18. октобра 2012. године у Кикинди, учествовале су женска и мушка екипа наше школе. Ученике је водио професор Васа Микалачки.

   

 • Књижевно вече

  Књижевно вече - 17.10.2012. године

  Гост књижевне вечери одржане у Економско-трговинској школи 17.10.2012. године био је Клуб књижевника Душко Трифуновић из Кикинде. Том приликом представили су се песници – чланови Клуба:

  Зорица Марков, Мирјана Крчмар, Снежана Томин, Данијела Велемиров, Љубан Марин и Никола Васић Тополовачки.

 • Предузетнички "Baby-Boom" - Ноћ истраживача

  1Пројекат: Предузетнички „Baby-Boom“

  Путопис: Ноћ истраживача 2012. – 28. септембар, Зрењанин

  После успешног тестирања у бироу наше школе (модул А), са пуно ентузијазма упутули смо се у Зрењанин на манифестацију „Ноћ истраживача“ коју је у Културном центру организовала Висока техничка школа струковних студија.

 • Пословни изазов

  1Пословни изазов

   

  У Comtrade Центру у Београду, 26. и 27. септембра 2012. године одржано је национално финале такмичења средњошколаца у Предузетништву „Пословни изазов“. Економско-трговинску школу су представљале ученице Милана Галић и Тијана Ристић са професорком информатике Тањом Радованов.

 • Пројекат ECO NET

  7 dogovor o buducoj saradnji vp iz kikinde i vp iz kotoraСтудијско путовање у Црну Гору

  Пројекат ECO NET

   

  У оквиру ECO NET пројекта наша школа је добила позив за студијско путовање у Милочер у Црну Гору.

  Ово путовање је организовано за наставника који води виртуелно предузеће и предаје неки од предмета: пословно-административну обуку, финансијско-рачуноводствену обуку, обуку у виртуелном предузећу и обуку у виртуелном осигуравајућем друштву.

 • Музичка група "Инфлација"

  Музичка група "Инфлација"Музичка група "Инфлација"

  Почетком септембра, школске 2016/2017. године, на иницијативу ученика, оформљена је школска музичка група, чији је назив "Инфлација". Чланови музичке групе су ученици из различитих одељења, док је музички правац претежно домаћа и страна забавна и рок музика.

  Музичка група имала је свој први наступ у оквиру манифестације "Дани лудаје", 8.10.2016. године. Ова група је на градском тргу представила Економско-трговинску школу и извела неколико изворних и тамбурашких песама у духу обележја манифестације.

  Планирамо нове музичке наступе, а о планираним наступима као и о раду групе можете се информисати и на нашој фејсбук страници, под називом "Инфлација".

 • „30. ДАНИ ЛУДАЈЕ“

  30. ДАНИ ЛУДАЈЕ„30. ДАНИ ЛУДАЈЕ“

  Економско-трговинска школа је и ове, као и претходних година, дала свој допринос учествујући у оквиру једне од најатрактивнијих манифестација у Војводини – „Дани лудаје“ која се одржала по 30. пут.

  Ученици 2.4 одељења, образовни профил  - туристички техничар, су дали свој допринос у припреми, организацији и промоцији „ДанИ лудаје“.

  Први део припрема се састојао од украшавања лудаја и прављења маски које су у петак, 09. октобра, биле изложене на зеленој површини у центру Кикинде.

 • Окружно такмичење у стоном тенису

  Окружно такмичење у стоном тенисуОкружно такмичење у стоном тенису

  На Окружном такмичењу у стоном тенису, одржаном 13.10.2015. у Кањижи, нашу школу представљала је Флора Катић, ученица II1. Она је у појединачној конкуренцији од шест такмичарки заузела друго место.

  Честитамо!

   

 • План одржавања писмених провера

  План одржавања писмених провера дужих од 15 минута

   

  Одељење: 1 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                                        
  Страни језик први-Е                     x                  
  Историја                                        
  Математика   x                                    
  Рачунарство и информатика                                        
  Екологија                                        
  Хемија                                        
  Основи економије                                        
  Пословна економија                                        
  Рачуноводство                 x x                    
  Савремена пословна кореспонденција                                        

   

  Одељење: 1 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                                        
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                        
  Математика                   X                    
  Рачунарство и информатика                                        
  Историја                                        
  Географија                                        
  Биологија                 X                      
  Принципи економије                                        
  Рачуноводство                       X   X            
  Финансијско пословање                                        
  Канцеларијско пословање                                        
  Пословна економија                                        

   

  Одељење: 1 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност x                                      
  Страни језик први-Е                                        
  Математика                                        
  Рачунарство и информатика                                        
  Историја                                        
  Физика                                        
  Географија                                        
  Страни језик други-Н                                        
  Принципи економије                                 x      
  Право                                        
  Канцеларијско пословање                 x                      
  Рачуноводство у трговини           x                            

   

  Одељење: 1 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                                        
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                        
  Математика         x                              
  Рачунарство и информатика                                        
  Историја                                        
  Хемија                                        
  Основи трговине                                        
  Техника продаје и услуге купцима                                        
  Пословна комуникација                                        
  Познавање робе                                        

   

  Одељење: 2 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                                        
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                             x          
  Математика   x                                      
  Основи економије                                        
  Пословна економија                                        
  Рачуноводство               x   x                    
  Савремена пословна кореспонденција               x   x                    
  Комерцијално познавање робе                                        
  Економска географија                                        

   

  Одељење: 2 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност       x                                
  Страни језик први-Е                 x                      
  Страни језик први-Н                                        
  Математика x                                      
  Историја                                        
  Принципи економије                                        
  Рачуноводство                   x                    
  Финансијско пословање                     x                  
  Канцеларијско пословање                                        
  Пословна економија                                        
  Пословна информатика                                        
  Право                                        
  Финансијско-рачуноводствена обука                                        

   

  Одељење: 2 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност     x                                  
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                             x          
  Страни језик други-Е                                        
  Страни језик други-Н                                        
  Математика   x                                    
  Рачунарство и информатика                                        
  Трговинско пословање                 x                      
  Право у трговини                                      
  Рачуноводство у трговини                     x   x              
  Пословна комуникација                                   x    
  Организација набавке и продаје                                        
  Психологија-и                                        

   

   

  Одељење: 2 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                                        
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                        
  Математика                         x              
  Историја                                        
  Географија                                        
  Страни језик други-Е                           x            
  Страни језик други-Н                                      
  Агенцијско и хотелијерско пословање                                        
  Економика и организација туристичких предузећа                                        
  Исхрана-и                                        
  Право у туризму-и                                        

   

   

  Одељење: 2 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                                        
  Страни језик први-Е                                        
  Математика                       X                
  Техника продаје и услуге купцима                                        
  Познавање робе                                        
  Основи пословања у трговини                                        
  Маркетинг у трговини                                        

   

   

  Одељење: 3 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност       x                                
  Страни језик први-Е           x                            
  Социологија                                        
  Математика   x                       x            
  Основи економије                                        
  Пословна економија                                        
  Рачуноводство                         x              
  Статистика                       x                
  Уставно и привредно право                                        
  Монетарна економија и банкарство                                        
  Пословна информатика                                        

   

  Одељење: 3 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност       x                                
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                        
  Математика             x                          
  Рачуноводство         x                              
  Финансијско пословање                     x                  
  Пословна економија                                        
  Право                                        
  Финансијско-рачуноводствена обука                                        
  Јавне финансије                   x                    
  Национална економија                                        
  Пословни енглески језик-и                                        
  Електронско пословање-и                                        

   

  Одељење: 3 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност       X                                
  Страни језик први-Е                   X                    
  Страни језик први-Н                                        
  Социологија                                        
  Историја                                        
  Математика             X                          
  Логика                                        
  Основи економије                       X                
  Основи радног права                                        
  Систем обезбеђења                                        
  Заштита од пожара и заштита на раду                                        
  Основи кривичног права и криминалистике                                        
  Основи правних поступака                                        

   

   

  Одељење: 3 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                 x                      
  Страни језик први-Е                         x              
  Страни језик први-Н               x                        
  Страни језик други-Е                                        
  Страни језик други-Н почетни               x                        
  Математика                                        
  Рачунарство и информатика                                        
  Статистика   x                                    
  Организација набавке и продаје                                        
  Спољнотрговинско пословање                     x                  
  Међународна шпедиција           x                            
  Обука у виртуелном предузећу                                        
  Социологија-и                                        
  Комерцијално познавање робе-и                                        

   

   

  Одељење: 3 5  ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                                        
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                        
  Устав и права грађана                                        
  Математика               x                        
  Познавање робе                                        
  Психологија                                        
  Трговинско пословање                                        

   

   

  Одељење: 4 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                   x                    
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                  x      
  Математика           x                       x    
  Основи економије                                        
  Пословна економија                                        
  Рачуноводство         x                              
  Статистика             x                          
  Уставно и привредно право                                        
  Монетарна економија и банкарство                                        
  Маркетинг                                        
  Пословна информатика                                        

   

   

  Одељење: 4 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност                   +                    
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                        
  Математика                     +                  
  Социологија са правима грађана                                        
  Рачуноводство         +                              
  Финансијско пословање                                        
  Финансијско-рачуноводствена обука                                        
  Статистика     +                                  
  Предузетништво                       +   +            
  Ревизија                                        
  Рачуноводство финансијских организација и буџетских корисника-и                                 +      
  Маркетинг-и   +                                    

   

   

  Одељење: 4 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност             X                          
  Страни језик први-Е                                        
  Страни језик први-Н                                        
  Филозофија                                        
  Историја                                        
  Математика                       X                
  Устав и права грађана                                        
  Статистика       X                                
  Основи матичне евиденције                                        
  Систем обезбеђења                                        
  Заштита од пожара и заштита на раду                                        
  Служба обезбеђења                                        
  Основи кривичног права и криминалистике                                        
  Основи правних поступака                                        

   

   

  Одељење: 4 ОКТОБАР
  1.н. 2.н. 3.н. 4.н.
  НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ 5. 6. 7. 8. 9. 12. 13. 14. 15. 16. 19. 20. 21. 22. 23. 26. 27. 28. 29. 30.
  Српски језик и књижевност             x                          
  Страни језик први-Е           x                            
  Страни језик други-Н                                        
  Математика                                        
  Пословне финансије                                        
  Предузетништво                                        
  Обука у виртуелном предузећу                                        
  Маркетинг                 x                      
  Филозофија-и                                        
  Електронско пословање-и                                        
  Менаџмент-и                                        
 • Заједнички родитељски састанак за ученике 1 разреда

  Заједнички родитељски састанак за ученике 1 разредаЗаједнички родитељски састанак

  за ученике 1 разреда

  У оквиру редовних превентивних активности Тима за заштиту ученика од насиља, злостављања и занемаривања, 24.09.2015. године, одржан је, сада већ традиционални шести, заједнички родитељски састанак ученика 1. разреда. Да се подсетимо први заједнички родитељски састанак одржан је 28.10.2010. године.

  Тема родитељског састанка везана је за превентивни рад на безбедности ученика у Школи и ван ње као и упознавање са правилима понашања.

 • Европска недеља мобилности

  Европоска недеља мобилностиЕвропска недеља мобилности

  Дана 19.09.2015. године деветоро ученика, четворо професора и психолoг наше школе учествовали су на манифестацији "Европска недеља мобилности", коју је организовала СО Кикинда. Садржај манифестације је био вожња бициклима Кикинда-Наково, прелазак преко границе са Румунијом,  вожња бициклима до места Комлуш Маре у Румунији и повратак. Вожња бициклима укупно је износила 28 км.

 • Шах

  ШАХ

  У УТОРАК 30. 10. 2012. ГОДИНЕ

  ЗА ВРЕМЕ ЧЕТВРТОГ И ПЕТОГ

  ЧАСА ИГРАЋЕ ШАХ У

  УЧИОНИЦИ БР. 39

   

  1. Р. ШЋЕПАН 1.1 - С.СТАНАЋЕВ 3.3
  2. М. ЧАРАПИЋ 1.1 - Н. ГЛУШИЦА 4.3
  3. С. МИРКОВИЋ 1.1 - В. ОШТРИЋ 4.3
  4. И. РОЂАН 4.3 - Д.  РАДУ 1.3
  5. Б. ТЕСЛА 4.3 - В. ЈАНИЋ 1.3
  6. С. ПРОКИН 4.3 - И. КЕРКЕЗ 1.3
  7. С. ЂУКИЋ 4.3 - Ж. КОЦКАР 1.3
  8. Д. КАРАЋ 4.3 - Д. МИКАЛАЧКИ 1.3

   

  ЗА ВРЕМЕ ШЕСТОГ И СЕДМОГ

  ЧАСА ИГРАЋЕ ШАХ У

  УЧИОНИЦИ БР. 39

   

  1. МРЂА 4.5 - Д. МАЛЕТИЋ 4.1
  2. ИВАНОВИЋ 4.5 - М. ЛЕВНАЈИЋ 4.1
  3. М.РУДАН  4.5 - С. КОШНИЧАР 4.1
  4. Н. ДУДАШ 3.4 - С. МИТРОВИЋ 4.1
  5. П. ЛАТИНОВИЋ 3.3 - И. АРНУШ 2.1
  6. Н. ЋИРИЋ 3.3 - Ј. КОВАЧЕВИЋ 4.2
  7. Г. ВАРАЂАНИН 3.3 - Н. АНУЧИН 4.2
  8. Д. МАЛИЏА 3.3 - С. САНТРАЧ 3.5

   

   

  ЗА ВРЕМЕ ШЕСТОГ И СЕДМОГ

  ЧАСА ИГРАЋЕ ШАХ У

  УЧИОНИЦИ БР. 39

   

  1. Ј. КОВАЧЕВИЋ 4.2 - А. КИШ 1.1
  2. Ј. ВУЈИН  2.1 - Ј. АГБАБА 1.1